- Vi vil gi supporterne et trofé

Benítez ønsker å gå til topps i UEFA Europa League. Spillernes innstilling har vært fantastisk etter exiten fra CL. Wigan Athletic tilbyr våre medlemmer billetter til møtet på DW Stadium 8.mars.

Liverpool har 1-0 å gå på før returmøtet med Unirea Urziceni på Stadionul Steaua i Bucuresti på torsdag. I en eventuell 1/8-finale venter vinneren av Lille-Fenerbahce.

Rafael Benítez ønsker svært gjerne å lede Liverpool til et nytt trofé. Han ledet Valencia til topps i UEFA-cupen i 2004, mens Steven Gerrard og Jamie Carragher er de eneste igjen på laget som var med å vinne for Liverpool i Dortmund i 2001.

- Stevie og Carra har den erfaringen. Det er også noe jeg kjenner fra Valencia, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Når du vinner en europeisk turnering, er det alltid veldig viktig. Hvis du ikke kan være med i Champions League, må du gjøre ditt beste i denne turneringen. Vi vil gjerne gi fansen vår et trofé. Vi ønsker å gjøre noe viktig.

- Vi må fortsette å forsøke å vinne kamper, gjøre vårt beste og du vet aldri - vi kan være i stand til å vinne trofeet.

- Men vi vet at vi møter et godt lag. De er bra organisert, kompakte og de viste i forrige uke hvorfor de gjorde det bra i gruppespillet.

Liverpool ligger på 6.plass i Premier League, og det vil bli en hard kamp å kvalifsere seg til Champions League neste sesong.

- Ethvert lag som kommer til semifinalen i Europa Leage vil være gode nok til å spille i Champions League, fortsetter Benítez.

- Vi vet at det ikke har vært en god sesong. Men alle lag går gjennom perioder som dette. Vi må bare komme oss videre, fortsette å jobbe hardt og. Dett er en annerledes og vanskelig situasjon, men vi må håndtere den.

- Spillernes innstilling har vært fantastisk. Det er enormt å se måten de har reagert på etter å ha blitt slått ut av Champions League.

Billetter Wigan borte
Wigan Athletic har gått til det skritt og kontakte oss vedrørende bortekampen mot dem 8. mars. De vil gjerne gjøre besøkende oppmerksom på at det fortsatt finnes bra hospitality-pakker igjen, de billigste fra £89 per person.

Dersom du skal på kampen og ikke har billett, kontakt oss på [email protected] og så oversender vi deg dette tilbudet.