- Vi vil score på Anfield

Sammy Lee føler seg ganske sikker på at Liverpool kommer til å score på Anfield mot Benfica. Klar over at det blir en stor oppgave. Tror på jevn kamp. Gir honnør til spillerne for innsatsen i Lisboa.

Assistentmanager Sammy Lee vet at Liverpool sjelden går av banen uten å score på Anfield. De røde trenger kun én scoring og holde buret rent for å ta igjen Benficas 2-1-ledelse og avansere til semifinalen i Europa League.

- Det vil bli en ny, flott europeisk kveld. Vi vet at fansen vår vil være der for oss, uttaler Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.

- Vi er under ingen illusjoner om størrelsen på oppgaven. De er et godt fotballag som vi vet vil være farlig på kontringer. Alt som trengs for oss er å score ett mål, og så må de angripe oss. Det vil bli en jevn kamp, men vi kommer til å score mål på Anfield. Jeg er sikker på det.

Sammy Lee er full av lovord over innsatsen spillerne la ned med én mann mindre i over 60 minutter.
- Jeg tror guttene viste hva denne klubben handler om. Vi var en mann mindre på en stor bane og i en lidenskapelig og fiendtlig atmosfære. Guttene fortjener honnør for å ha kommet igjennom slik de gjorde.

- Vi er selvsagt skuffet over å ha tapt fordi vi scoret et tidlig mål og kontrollerte kampen, men utvisningen forandret alt. Den hadde en massiv innflytelse på kampen.

- Ryan har ikke et voldelig ben i kroppen, men reglene sier at hvis du hever armene, så du må gå. Samtidig føler vi at forseelsen på Fernando Torres like før rettferdiggjorde et direkte rødt kort. Det var en forferdelig takling.

- Vi spiller ikke for å få folk utvist, men jeg tror det er en ubalansen der som må ordnes. Den voldsomme oppførselen som startet det hele, fortjente mer enn et gult kort.