- Viktig å ikke gjøre feil

Roy Hodgson mener det er viktigere at Liverpool spiller sitt eget spill i morgen, og gjør dette feilfritt, enn at han legger en strategi for hvordan serielederen skal stoppes.

- Kampplaner er planer som kommer som en følge av uke etter uke med hard jobbing på treningsfeltet. Slik at du vet hva du skal gjøre defensivt når det andre laget har ballen, samtidig som du vet hva du skal gjøre offensivt når du selv har ballen, sier manageren til Liverpoolfc.tv.

- Vi må bare være gode til å spille vårt eget spill, og være klar over hvor motstanderen er spesielt farlige. Vi må forsvare oss godt mot disse truslene.

- Jeg snakker ikke om kampplaner. Jeg snakker om spilleprinsipper, lagets formasjon, og om å sørge for at uansett hvem vi møter, så er vi klar over motstanderens styrker.

- Mye av det vi gjør er viktig for oss uansett hva motstanderen heter. Det varierer ikke fra kamp til kamp. Vi prøver å gjøre dette hele tiden, men det er selvsagt enda viktigere at alt stemmer når du møter topplagene. Da kan man ikke gjøre feil. Folk må være helt klar over sine oppgaver.

- Jeg tror ikke det finnes noe lag som er ustoppelig. Alle lag, uansett hvor gode de måtte være, kan stoppes. Alle lag har dårlige dager. Alle lag taper kamper. Chelsea kommer ikke til å tape mange kamper i løpet av en sesong, men de vil tape noen.

- Vi får håpe de ikke har en av sine beste dager i morgen. Det vil være til hjelp for oss. Samtidig må vi håpe at vi har en veldig god dag, og skaper mange problemer for dem. Det er hva jeg håper på, og jobber for.