- Viktig å vinne lokaloppgjøret

Jose Reina slår fast at det er viktigere å vinne lokaloppgjøret mot Everton enn noen gang, etter den svake sesongstarten. Begge lag sliter i feil ende av tabellen foran søndagens kamp på Goodison Park.

- Aldri har vel begge lag trengt poengene mer. Vi er begge i en situasjon der vi desperat trenger tre poeng. Det vil være svært viktig for det laget som vinner denne kampen. Både for fansen og optimismen i klubben. Vi må bare vinne denne kampen, uttaler Liverpool-keeperen til Daily Express.

Reina forventer, som sin manager Roy Hodgson, at begge klubber vil kjempe om en plass i Europacupene når sesongen nærmer seg slutten. Derfor forventer han også tøff motstand fra Everton.

- Vi håper at tabellen ikke gir noe reelt bilde av situasjonen, og vi håper selvsagt at situasjonen ikke vil være som nå mot slutten av sesongen. Jeg tror begge lag vil kjempe om å komme inn blant de seks beste.

- Everton har hatt den samme troppen i lang tid, og spillerne deres kjenner hverandre veldig godt. De er gode med ballen, og ofte spiller de fysisk tøft. Det blir vanskeligere enn noen gang å slå dem på Goodison.

I kulissene pågår en hard drakamp om kontrollen over Liverpool FC, men som spiller forsøker Reina å fokusere kun på det sportslige.

- Det er ikke hyggelig å høre om det som foregår, og problemene og kaoset. Det er ikke godt for fansen, og det er ikke bra for klubben. Men jeg har hele tiden hevdet at dette ikke ligger i spillernes hender. Det eneste vi kan gjøre er å spille, vinne kamper og forsøke å jobbe hardt.