- Viktig seier

Degen og Lucas er skjønt enige om at Liverpool tok tre viktige poeng i går. Duoen mener at de røde nå er med for fullt i kampen om 4.plassen igjen, og håper å følge opp med et godt resultat mot Wolves.

Philipp Degen har fått sjansen på høyreflanken i Liverpools to siste kamper, og sveitseren håper nå han kan bidra for fullt til å få Liverpool-skuta på rett kjøl igjen i de kommende kampene.

Etter å ha gått skadet nesten sammenhengende siden han kom til Liverpool sommeren 2008, har forsvarsspilleren nå fått spille tre kamper på sju dager, og kan vise til en stigende formkurve.

- Seieren i går var et veldig viktig resultat for laget, og for alle som er involvert i denne klubben. Hele laget stod sammen og vi kjempet for seieren gjennom samfulle 90 minutter, sier sveitseren til Liverpoolfc.tv.

- Vi har slitt den siste tiden, så jeg er veldig godt fornøyd med denne seieren. Jeg hadde ikke spilt på tre måneder, men nå har jeg spilt tre kamper på sju dager og føler jeg har klart meg greit. Jeg har ventet på sjansen, og nå må jeg fortsette å kjempe for å imponere, legger han til.

- Jeg mener jeg kan prestere mye bedre enn dette. Jeg har ikke akkurat hatt flaks med skader i min tid i Liverpool, men jeg vet jeg har mye på lager. Jeg har bare fått vist rundt 60% av mitt potensial ennå, og jeg håper å få vist mye, mye mer.

Degen er også full av lovord om lagkamerat Dirk Kuyt, som avgjorde gårsdagens kamp mot Tottenham med sine to scoringer.

- Dirk ga oss en god start, og vi burde trolig ha gjort mål nummer to mye tidligere. Men til slutt fikk vi et straffespark, og han viste hvor iskald han er når han scoret etter at han måtte ta straffesparket om igjen.

- Alle er glade nå, og vi er bare ett poeng bak fjerdeplassen. Nå må vi sørge for at denne seieren får en enda større betydning ved å ta tre poeng mot Wolves i neste uke.

Lucas håper Spurs-seieren var vendepunktet
Liverpool nærmer seg nå toppen av formtabellen i Premier League. Kun Arsenal har sanket flere poeng enn de røde på de seks siste kampene. Lucas Leiva håpe at gårsdagens seier over Spurs markerer vendepunktet i Liverpools sesong.

- Dette var en veldig viktig seier. Vi visste før kampstart at vi hadde muligheten til redusere Tottenhams forsprang til ett poeng, og dermed nærme oss en topp fire-plassering, sier brasilianeren til Liverpool Echo.

- Vi vet at sesongen ikke har vært bra så langt, men nå må vi prøve å holde den gode trenden gående og spille med de samme holdningene. Vi har snakket om dette i garderoben, legger han til.

- Vi må sørge for at intensiteten er på topp, slik vi gjorde mot Stoke og Tottenham. Klarer vi det, vil vi henge med til siste slutt, det er jeg sikker på.

- Vi vil kjempe for å bli blant de fire beste. Noen ganger er det vanskelig å spille med så stor intensitet, og Tottenham prøvde å holde på ballen. De har gode spillere.

- Publikum var fantastiske i går kveld. De støttet oss gjennom hele kampen. Nå må vi fortsette som vi stemner. Vi har fortsatt mange kamper igjen å spille.

- Februar blir en svært viktig måned for oss, men vi skal forsøke å spille på samme måte. Vi visste før sesongen startet at mange lag ville avgi poeng, inkludert oss selv. Men nå har vi en mulighet, og da får vi bare glemme alt som har skjedd tidligere og fokusere på det som skal skje. Vi står foran en ny viktig kamp mot Wolves.