- Viktigste kampen for sesongen

Gerrard mener efaringen og supporterne kan bli avgjørende mot Atlético Madrid. Det er slike kvelder som skaper nye helter. Tror på høyt tempo og flere sjanser.

Steven Gerrard beskriver returoppgjøret i semifinalen i Europa League mot Atlético Madrid som en kveld for helter. Liverpool har 0-1 å ta igjen fra første kamp i Madrid, men Gerrard har tro på at The Kop kan inspirere til en ny, fantastisk e-cupkeld på Anfield.
- Jo før kampen kommer i gang, desto bedre, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Dette er slike kamper spillerne ønsker å spille, og dette er kveldene helter blir skapt.

- Hvis du ikke ønsker å spille en slik kamp, er det noe galt med deg. Det er den største kampen i sesongen.

- I den første kampen var det svært få sjanser til begge lag. Vi truet egentlig aldri deres mål eller var giftige på den siste tredjedelen av banen, men det er bare halvveis. Vi har tro på at vi kan gå videre fra dette oppgjøret.

- Jeg er sikker på at den neste kampen vil bli annerledes på vår bane. Med våre supporterne, den 12.mann, bak oss er vi i stand til å snu dette resultatet, spesielt 0-1.

- Jeg er sikker på at vi vil spille i et høyt tempo og skape mange flere sjanser.

Atletico får Sergio Aguero tilbake etter karantene, men Liverpool må også holde et øye med spillere som av Simao og Diego Forlan. Gerrard vet at han og lagkameratene må gjøre alt perfekt om de skal nå den første Europa League-finalen.
- De har fantastiske spillere, spillere som kan skape problemer for deg. Vi vet at vi må spille perfekt om vi skal komme til Hamburg.

- Vi har ikke råd til å gjøre noen feil. Hvis de scorer et bortemål, betyr det at vi må score tre.

- Et par ting vil være til god nytte for oss: vår erfaring - vi har vært der før, og det faktum at denne type anledninger er perfekt for supporterne. Hvis vi kommer godt i gang, vil stedet eksplodere.

- Vi har den erfaringen og kunnskapen. Ingen i garderoben er nedbrutte, men alle gleder seg til torsdag. Alle er sikre på at vi kan komme til Hamburg.