- Wilson vil passe inn i Liverpool

Reservelagsspiller Alex Cooper anbefaler Liverpool FC for landsmannen Danny Wilson, og håper at Rangers-stopperen slutter seg til Anfield-klubben i løpet av sommeren.

Liverpool har opp gjennom årene hatt en rekke store skotske spillere i sin stall, men for øyeblikket er Alex Cooper den eneste skotten på Melwood. Skotte-kontingenten kan imidlertid fordobles i løpet av sommeren, ettersom Danny Wilson stadig vekk linkes til de røde.

Cooper tror landsmannen Wilson vil trives på Merseyside, og håper at 18-åringen skriver under for Liverpool.

- Jeg har spilt for Liverpools reservelag de siste fire månedene, og de fleste på laget er landslagsspillere. Det er bare 3-4 briter i troppen. De andre er europeere eller sør-amerikanere, fra land som Frankrike, Island og Argentina. Det er vært en flott erfaring å spille sammen med dem. Du spiller sammen med gode spillere hele tiden. Jeg er sikker på at Danny vil trives om han flytter hit, uttaler Cooper til den skotske avisen Daily Record.

- Det var en av mine venner som gjorde meg oppmerksom på Liverpools interesse for Danny. Jeg spilte sammen med ham for Skottland U17 for et par år siden, og jeg har alltid ment at han er en god spiller. Jeg er ikke overrasket over at Liverpool er interessert i ham. Det eneste jeg kan si til ham, er at det er fantastisk her, og standarden på spillerne er veldig høy.

- Fasilitetene ved Liverpools akademi er fantastiske. Det er helt enormt, og jeg har fortsatt til gode å se et bedre anlegg enn det vi har. Melwood er også av ypperste klasse.

- De unge spillerne kommer fra hele verden, noe som har bidratt til at vi har blitt ekstra sammensveiset. Vi har en ypperlig lagånd.

- Jeg har ikke snakket med Danny i det siste, men jeg holder ham høyt som spiller, og tror han kan gjøre det bra i Liverpool om han kommer hit. Det vil ikke overraske meg om han kommer til å kjempe om en førstelagsplass med en gang, om han velger Liverpool.

- Det er imidlertid mange gode ungdommer i klubben, så det blir ikke lett for ham da konkurransen om plassene er tøff. Dersom jeg får sjansen til å snakke med ham, og han er i tvil, så vil jeg definitivt fortelle ham at han må slå til. Jeg vet han har oppnådd mye i Rangers denne sesongen, men selv trives jeg i alle fall veldig bra i Liverpool.