- YNWA ga oss et løft

Joe Cole mener Gerry Marsdens fremføring av ”You’ll Never Walk Alone” på gressteppet før avspark mot Blackburn ga laget et ekstra løft.

- Det var briljant fordi det ga oss alle et løft. Hvis vi hadde scoret de første fem minuttene, måtte vi ha gitt Gerry assist! sier Joe Cole til Liverpoolfc.tv.

- Supporterne var briljante, og jeg kan ikke vente med å oppleve stemningen på en stor e-cupkveld i fremtiden. Stemningen var briljant, og det var derfor jeg signerte for denne klubben.

- Det føles som en bør er tatt av våre skuldre. Hele stedet har fått et løft av denne seieren.

- Jeg synes vi spilte bra. Vi burde ha vunnet med mer enn 2-1. Paul Robinson hadde noen flotte redninger, men jeg er sikker på at noen vil få merke det når disse sjansene går inn.

Joe Cole sto for målgivende til Fernando Torres’ vinnermål.
- Det var flott for Fernando å score igjen. Vi har jobbet med det hele uken, å få ballen bedre inn i feltet fra kantene. Det var fint å gi Fernando en mulighet.

- Han er brennpunktet i laget vårt. Hvis han spiller bra, vet vi at vi kommer til å vinne kamper. Dette var tre viktige poeng, og det var flott for selvtilliten vår. Vi har frem til søndag å forberede oss til neste kamp, mot Bolton, som vil bli tilsvarende den mot Blackburn.

- Det var på tide vi snudde dette og begynte å vinne nå, og det er det vi håper å gjøre.