11 dager til transfervinduet åpnes

Transfervinduet åpner om 11 dager, og Roy Hodgson har hatt samtaler med John W. Henry og formann Tom Werner omkring potensielle transfermål.

- Det er visse posisjoner hvor vi er litt tynt besatt. Eierne vet hvor vi har en jobb å gjøre med hensyn til spillerekruttering, og det vil bli interessant å se hvor raskt vi kan komme i gang med dette, uttaler Hodgson til Liverpool Echo.

En spiss står utvilsomt høyt på Hodgsons ønskeliste, og Echo tror at manageren igjen kan komme til å vise interesse for Bayern Münchens Mario Gomez og West Hams Carlton Cole. PSV Eindhovens svenske landslagspiss Ola Toivonen og Ajax-spissen Luis Suarez er også navn som lokalavisen nevner. Echo trekker også frem Ipswich sin tenåringsspiss Connor Wickham.

Ellers linkes Liverpool til vinger som Ashley Young og Charles N'Zogbia (bildet), samtidig som Echo bekrefter at de røde har hatt speidere som har fulgt Lilles 19 år gamle belgiske playmaker Eden Hazard.

Liverpool sliter også med skadede midtstoppere, og den franske midtstopperen Adil Rami er et navn som hyppig nevnes i samme åndedrag som Anfield-klubben. 24-åringen er klubbkamerat med Hazard i Lille. Echo skriver at Liverpool også holder øye med Gary Cahill i Bolton.

- Du får ikke endret på ting over natta. Eierne fokuserer på hvilke behov vi har, og jeg er overbevist om at de vil hjelpe meg med å styrke laget. Men hurtige løsninger er kanskje ikke den riktige måten å gjøre det på, kommenterer Hodgson.