11 forandringer på laget

Roy Hodgson bekrefter at han kommer til å skifte ut hele laget som spilte mot Northampton til morgendagens kamp mot Sunderland. Usikkert om Kuyt blir klar.

Liverpool-manageren fortalte på dagens pressekonferanse at ingen av dem som startet mot Northampton kommer til å starte i morgen.

- Ingen av spillerne som spiller i morgen spilte onsdag kveld. Vi fikk et svært dårlig resultat på onsdag, men det burde ikke påvirke de spillerne som starter kampen i morgen, da de ikke var involvert i tapet på onsdag, uttalte Hodgson.

Manageren ble spurt som Dirk Kuyt kommer til å være tilbake etter skulderskaden allerede i morgen.

- Kuyt er den eneste vi må reservere oss litt i forhold til. Vi får se om han rekker det. Men den eneste alvorlige skaden nå er Fabio Aurelio.

Hodgson ble også spurt om Daniel Aggers uttalelser til dansk TV. Kommentarer som det i ettertid har blitt hevdet var blitt tatt ut av sin sammenheng.

- Dette skjer stadig vekk. En spiller kommer ikke med på laget, han gjør et intervju i hjemlandet, folk tar svarene og lager helt nye spørsmål til dem. Gutten er veldig, veldig oppbrakt over dette, fordi han ikke har sagt disse tingene. Men det ga avisene nye flotte overskrifter etter tapet mot Manchester United.

Journalistene undret seg også på om Hodgson kom til å snakke med Agger om dette.

- Jeg gir ikke spillerne trening i å håndtere massemedia. Jeg kan gi unge spillere råd og vink om dette, men Agger har spilt mange kamper for Liverpool og Danmark. Jeg tar ham ikke til side for å gi ham beskjed om å være forsiktig med hva han sier. Han forstår allerede dette. Av og til blir du lurt av pressen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.