£300M for LFC

Formann Martin Broughton bekrefter at NESV har betalt £300M for å kjøpe LFC(hvis handelen fullføres) og at de er de rette eiere og som vil gi en lys fremtid. Han er skuffet over Hicks/Gillett, og ingen kan sparkes fra styret uten hans godkjenning.

- Det var to utmerkede bud som kjempet mot hverandre, og slik kom vi fram til dette salget, sier Broughton til Sky Sports News.

- Totalt er det snakk om et utlegg på omkring £300M.

- Det er synd at det skulle ende slik, sier formannen om Tom Hicks og George Gillett. – Dette var den siste sjansen for dem til å komme fra dette med noe ære i behold.

- Dette er nå et salg som skal godkjennes av Premier League og gjennom en legal prosess mot de nåværende eierne.

- Det er en skriftlig overenskomst om at det kun er jeg som har mulighet til å godkjenne forandringer i styret. Eierne kunne ikke komme inn og forstyrre for eller ødelegge for et salg. Dette er ærlig talt en fornærmelse mot hva vi var enige om.

- Dette er eiere som ønsker å bli vurdert på hva de gjør, heller enn hva de sier, fortsetter Martin Broughton om John W. Henry og NESV og deres suksess med baseballklubben Boston Red Sox.

- Dette er vinnere, som har vist det i Boston hvor de har hentet inn mange nye spillere.

- De vil komme hit og lytte og vurdere, slik de gjorde det da de kom til Boston.

- Da vi startet denne prosessen lovet vi at vi skulle gjøre det vi kunne for å finne de beste nye eierne, og dette er de rette eierne.

- Det har vært en negativ atmosfære rundt hele klubben i det siste, som en også har kunnet se gjennom holdningene til enkelte spillere ute på banen.

- Nå kan klubben igjen se fram til en lys fremtid.