Advarer for nykommer

Roy Hodgson mener at et nyopprykket lag alltid er en trussel, men at Liverpool må være gode nok til å gå ut og dominere dagens kamp mot West Bromwich fra avspark. Rykte om startellever.

- Nykommere er alltid en trussel, sier Liverpools manager til liverpoolfc.tv før ettermiddagens oppgjør på Anfield. – De er et lag som prøver å spille fotball og har mange spillere som kan score. De er et offensivt lag som gjorde det bra med seier sist helg (mot Sunderland).

- Vi er klar over hvor viktig denne kampen er for oss etter bare å ha tatt et poeng på våre to første kamper, slik at jeg håper vårt spill er godt til å beseire dem uansett hvor gode de måtte være.

- Jeg tror ikke de kommer til å gå ut i et stort tempo. Jeg tror de vil spille sin vanlige fotball og at de vil prøve å utnytte at vi ønsker å styre kampen til å slå tilbake med kontringer. De har mange spillere som er gode til det.

- Det er imidlertid opp til oss å ta tak i kampen og vi må sørge for å dominere hendelsene fra start av.

På flere engelske forum har det gått rykter om at Hodgson har lagt opp til å bruke Lucas og Christian Poulsen sentralt på midtbanen også i denne kampen, og la Steven Gerrard ligge bak Fernando Torres nå som suspenderte Joe Cole er ute.

Forventet lag: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Agger; Lucas, Poulsen; Kuyt, Gerrard, Jovanovic; Torres.