Agger avfeier misnøye

Rapporter i dansk media om at Daniel Agger skal være misfornøyd med spillestilen til Liverpool under Roy Hodgson, benektes i dag av forsvareren.

Danske tabloidaviser slo stort opp uttalelser gjort av Agger til danske TV6, hvor 25-åringen skal ha vært frustrert over å måtte spille lange baller, men spilleren selv sier nå at det hele er tatt ut av sin sammenheng og ikke er riktig.

- Jeg er veldig skuffet over avisene i Danmark for måten de har fremstilt dette på, sier Daniel til liverpoolfc.tv. – Jeg snakket med en dansk fjernsynsstasjon etter kampen på søndag og svarte på de spørsmålene som ble stilt meg. Jeg snakket ikke med noen aviser.

- Problemet var at spørsmålene aldri kom på TV, bare svarene, og avisene satte dermed inn sine egne spørsmål. Det som kom fram ble dermed hundre prosent feil, og det gjør at jeg er veldig skuffet.

- Et eksempel er sitatet hvor jeg sier at jeg ikke vil slå lange pasninger. TV-journalisten spurte meg om hva jeg behøvde å gjøre for å komme meg tilbake på laget og foreslo at jeg skulle begynne å slå mer lange pasninger. Jeg sa at det ville jeg ikke gjøre siden jeg ikke er en slik type spiller. Det er hvor det sitatet er kommet fra.

- I virkeligheten synes jeg vi spiller god fotball og at vi viste det mot Manchester United og mot Arsenal.

- Hva jeg ikke kan forstå er at jeg bare noen dager tidligere snakket med media etter kampen mot Steaua Bucuresti og jeg tror jeg sa at alle i klubben nå trivdes bedre med den nye manageren, de nye spillerne og de nye metodene. Da blir det merkelig å lese dette bare noen dager senere, men det er slik media arbeider, spesielt i Danmark. De har ikke mye å skrive om slik at de prøver å finne små ting som de kan forsøke å skape sensasjoner av.

- Jeg har vært involvert i hver eneste kamp denne sesongen. Det er klart det er skuffende når jeg ikke er på laget, men jeg har vært her i fem år og liker meg virkelig. Jeg ville ikke ha blitt så lenge hvis jeg var frustrert. Jeg er fortsatt fornøyd med tingenes tilstand og jeg vil fortsette å kjempe for en plass på laget.