Agger fokusert på Arsenal

Daniel Agger mener at Liverpools spillere er meget fokuserte foran Arsenal-kampen. Rafael Benitez gleder seg over Lucas Leivas gode form. Peter Crouch tror Liverpool tar fjerdeplassen.

Daniel Agger håper at han og hans lagkamerater kan gå til verket med samme innstilling som mot Everton, når de røde gjester Arsenal i morgen kveld.

- Det var morsomt å slå Everton, men det handlet kun om tre poeng. Det var hva vi trengte. Vi kjemper for fjerdeplassen, og nå må vi fokusere på hver eneste kamp fremover, sier dansken til Liverpool Echo.

- Kampen mot Everton ble svært fysisk, men det forventet vi. Det er slik derbykamper er. Det var en tøff kamp, men vi gjorde det bra. Vi var godt organiserte, og når vi klarer å være det er det enklere.

- Alle på laget har gode holdninger, og vi ønsker å vise det på banen i hver eneste kamp. Nå ønsker vi oss et godt resultat mot Arsenal. Det er det viktigste akkurat nå. Arsenal er et godt lag, men vi møter tøffe motstandere hver uke. Vi må gå til kampen med den samme innstillingen som mot Everton, også får vi se hva utfallet blir, avslutter Agger.

Arsenal må fortsatt klare seg uten hamstringskadede Eduardo, men Nicklas Bendtner er skadefri igjen og kan få en plass i startoppstillingen etter et innhopp fra benken i 2-0 tapet for Chelsea.

Robin van Persie (ankel), Kieran Gibbs (fot) og Johan Djourou (kne) er definitivt uaktuelle grunnet langtidsskader.

Gleder seg over Lucas Leivas gode form
Liverpool-manager Rafael Benitez fryder seg over den gode formen som Lucas Leiva har vist de siste kampene. Brasilianeren har vært på banen i samtlige ligakamper denne sesongen. Kun Pepe Reina og Dirk Kuyt kan vise til det samme. I fjor ble Lucas ved flere anledninger pepet av banen av Liverpools supportere. I år har pipen fått en annen lyd, og brasilianeren tiljubles og synges om på The Kop.

- Lucas er en veldig god spiller. Hans lagkamerater vet dette, og nå begynner fansen å innse det også, konstaterer Rafael Benitez til Liverpool Daily Post.

- Studerer man klubbhistorien til denne klubben, vil man finne spillere som av og til har slitt. Men Lucas har karakterstyrke, og fansen skjønner at dette er noe de ønsker fra sine spillere, legger han til.

Crouch tror Liverpool tar fjerdeplassen
Tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch frykter at hans nåværende klubb, Tottenham, ikke vil strekke til i kampen om den viktige fjerdeplassen, og tror at Liverpool vil stikke av med en av Champions League-plassene også denne sesongen.

- Resultatene fra tidligere sesonger lyver ikke. Liverpool har alltid vært med i Champions League. De fikk en dårlig start denne sesongen, og folk sa at andre lag kunne blande seg inn, men skal jeg være ærlig, så vil nok Liverpool være den tøffeste motstanderen i kampen om en plass i Champions League. Vi får prøve å sørge for at vi er i posisjon til å ta opp kampen med de, uttaler Crouch til Daily Mail.