Agger glad for å være i gang

Daniel Agger spilte sin første kamp for sesongen mot Rabotnicki etter bare seks treningsøkter. Treneren til Rabotnicki mente at hans spillere var redde for Liverpool.

En rusten Daniel Agger spilte 72 minutter uten å ha særlig problemer som venstreback i Makedonia. I typisk tilbakelendt stil ser nå dansken fram til en sesong hvor man vet lite om hva som vil skje de nærmeste ukene.

- Jeg følte meg okay, sier Daniel til Liverpool Echo etter 2-0 seieren i Skopje. – Jeg er litt sliten, men det føles bra. Det er litt annerledes enn trening og etter seks treningsøkter var det greit å bare komme igjennom kampen uten problemer.

- Det dreide seg om å styre kampen og holde på ballen slik at de ikke kunne gi oss problemer. Forhåpentligvis har vi nå gjort jobben, men du vet aldri.

- Vi skal fortsatt spille returkampen og må sørge for at vi vinner den. Hvordan sesongen vil bli? Vi må bare jobbe videre og ikke klage.

- Ting er annerledes for øyeblikket og jeg har bare så vidt blitt kjent med manageren. Jeg har bare trent sammen med ham noen få ganger, men vi kommer alle til å gi det vi har. Vi får se hva som skjer.

Trener Zoran Stratev hos Rabotnicki mente at hans spillere hadde hatt for stor respekt, og at lagets sjanser til avansement nå er minimale.

- Våre spillere ga maksimalt. De var veldig gode til tider, spesielt de første 15 minuttene, men jeg tror de var redd for et navn som Liverpool.

- Jeg kan imidlertid ikke klage på mine spillere, de gjorde så godt de kunne men Liverpool er et bedre lag enn oss.

- Nå har vi returkampen til neste uke og vi vet at våre sjanser er minimale. Liverpool kom hit med sitt reservelag, men det består også av gode spillere.