Agger i aksjon i kveld

Daniel Agger og Danmark spiller treningskamp mot Senegal i kveld. Den blir sendt på TV2 Sport. Høye bonuser for danskene om de gjør et godt VM. Wisdom og Coady spiller semifinale i kveld.

Det danske landslaget holder på med forberedelser til fotball-VM som eneste nordiske nasjon - og spiller i kveld en treningskamp mot Senegal på Aalborg Stadion klokken 20.15. Norske Tv-seere vil kunne se denne kampen direkte på Tv2 Sport fra kl. 20.10. Også dansk Tv2, Tv4 Sport og Tv2 Sport DK sender kampen, for de som skulle ha noen av de kanalene tilgjengelig.

Det venter danskene rekordhøye bonuser dersom de skulle gjøre et godt mesterskap i Sør-Afrika. Klarer de komme seg videre fra gruppespillet, vil hver spiller i troppen være sikret 635.000 danske kroner. En plass i åttendelsfinalen gir ekstrabonus på 110.000 kroner, kvartfinalen ytterligere 565.000 kroner, og semifinalene 450.000 kroner ekstra pr spiller.

Dersom de skulle gå hele veien og vinne mesterskapet, vil hver spiller være sikret 2,6 millioner danske kroner. Det er over dobbelt så mye som bonusen de var forespeilet i VM for åtte år siden. Da ville en VM-triumf gitt hver spiller 1 million danske kroner, opplyser det danske fotballforbundet

Wisdom og Coady spiller semifinale
Andre Wisdom og Conor Coady vil spille for England U17, når de senere i ettermiddag vil forsøke å nå finalen i U17 EM. De unge Liverpool-talentene har begge spilt en stor rolle i mesterskapet i Liechtenstein så langt.

Conor Coady er kaptein for laget, som møter Frankrike kl 16.00 norsk tid. Den andre semifinalen, mellom Spania og Tyrkia, spilles klokken 20.00 i kveld.