Agger oppsøkte spesialist i dag

Daniel Agger oppsøkte en spesialist i London i dag, og er sammen med Dirk Kuyt, Ryan Babel og Fabio Aurelio uaktuell til kampen mot Napoli i morgen på grunn av skade. OPPDATERT MED ANTATT STARTOPPSTILLING.

Roy Hodgson kunne under sin pressekonferanse på Anfield i ettermiddag fortelle at Daniel Agger oppsøkte en spesialist i London i dag, i håp om å finne en kur for danskens alvorlige leggskade. Agger har ikke spilt for Liverpool siden uavgjortkampen mot Sunderland den 25.september.

Ellers gjentok manageren at han forventet at Glen Johnson ble involvert mot Napoli i morgen.

Ryan Babel, Dirk Kuyt og Fabio Aurelio må imidlertid stå over kampen mot italienerne, på grunn av skader.

- Skadesituasjonen blir gradvis bedre. Glen Johnson har trent helt siden begynnelsen av uken, noe som er veldig positivt. Dirk Kuyt og Fabio Aurelio trener fortsatt for seg selv, mens Daniel Agger ikke trener i det hele tatt. Han har et ganske alvorlig problem i baksiden av leggen, og reiser i dag til London for å oppsøke en spesialist som kan gi en ny vurdering av skaden, uttalte Hodgson.

- Når det gjelder Aurelio og Kuyt, så er de begge ute på treningsbanen, og trener individuelt for å bli bra etter skadene sine.

- Ryan Babel har også trent med oss siden begynnelsen av uken, selv om den ene siden hans er veldig hoven og sår. Han har gjort det bra, som har kommet til hektene så raskt. Et slag mot ribbeina kan være en ekkel skade, da en ny smell der vil være veldig smertefullt. Jeg tror ikke han kan spille i morgen kveld, men han er i det minste tilbake i trening, og vil nesten sikkert være spilleklar til helgen.

- Brad Jones har også en mindre skade, men jeg tror flere av disse spillerne vil være skadefrie til helgens kamp mot Chelsea. Og vi har uansett en ganske stor stall vi kan velge fra i morgen kveld. Jeg tror laget vi kommer til å mønstre i morgen vil bli betraktet som ganske sterkt på papiret, og jeg håper vi vil fremstå som enda sterkere ute på banen enn det laget som gjorde det så bra i Napoli.

Hogdson avslørte at han allerede hadde tatt ut laget til morgendagens kamp, men han ville ikke gi journalistene noen hint om startoppstillingen. Han ble spurt om Steven Gerrard og Fernando Torres ville starte kampen mot Napoli.

- Vi får vente og se i morgen. Jeg kommer ikke til å gi noen indikasjoner på hvem som vil spille. Det er for tidlig. Spillerne har fått vite laget, men jeg foretrekker at andre må vente og se hva det blir. Det gjør det litt mer spennende.

- Men jeg kan si så mye at jeg mener det er et sterkt lag, og jeg håper vi vil spille bra nok i morgen til å ta hjem seieren og ta et langt skritt mot avansement i Europa League, noe som er vår ambisjon i denne turneringen.

De siste rapportene som Liverpool.no har mottatt fra Merseyside tyder på at Roy Hogson har tatt ut følgende startellever til morgendagens kamp mot Napoli:
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky, Shelvey, Spearing, Poulsen, Jovanovic, Meireles, N'Gog.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.