Agger tror på bedre tider

Etter fem ligakamper på rad uten tap mener Daniel Agger at Liverpool viser tegn til forbedring, og dansken lover å jobbe hardt for at de røde skal klare å sikre seg fjerdeplassen.

Agger pådro seg en lyskestrekk i FA-cupomkampen mot Reading, og lyskeskaden holdt midtstopperen på sidelinja i ligakampene mot Stoke, Tottenham og Wolverhampton. Nå håper han å bli skadefri i tide til helgens kamp mot Bolton.

- Vi har virkelig fått en tøff utfordring denne sesongen. Det er flere lag som kjemper om topp fire-plasseringene enn vanlig. Vi har mye arbeid foran oss om vi ønsker å bli nummer fire. Men det er målet vårt, sier Agger til LFC Weekly.

- Jeg tror ting begynner å gå vår vei nå. Vi må vinne kamper fremover, for vi har noen poeng å ta igjen. Vi kan ikke se for langt fremover, men heller konsentrere oss om neste kamp, lyder mantraet fra dansken.

Agger sliter med å finne en god forklaring på hvorfor Liverpool har levert så svake prestasjoner denne sesongen. Men han slår fast at alle på Melwood jobber målbevisst for å få skuta på rett kjøl.

- Dersom jeg hadde svarene på hvorfor vi ikke har hatt suksess denne sesongen, så ville det ha vært enkelt å rette på det. Alle skadene er selvsagt en faktor. Men vi har en rekke gode spillere i troppen, så dersom noen er ute burde vi være i stand til å håndtere det.

- Vi har sluppet inn flere mål denne sesongen, uten at man av den grunn kan konkludere med at forsvaret har spilt dårlig. Det er ikke så enkelt. I sesonger hvor vi har gjort det bra er det ikke bare forsvaret som har unngått baklengsmål, men hele laget.

- Det var heller ingen som nevnte soneforsvar på dødballer så lenge vi vant kamper. Det er ikke grunnen til at vi ikke vinner.

- Vi har ikke vært gode nok, og det er vi alle klar over. Jeg tror ikke det er noen i troppen som vil gjemme seg bort eller bestride dette. Vi gjør nå vårt beste for å forbedre vår posisjon. Vi ønsker å komme tilbake på vinnersporet så raskt som mulig.