Agger tror stjernene blir

I et intervju med VG fra treningsleiren til Danmark i Helsingør, sier Daniel Agger at han tror Liverpool vil beholde Steven Gerrard og Fernando Torres i sommer. Håper også på forsterkninger.

Øyvind Brenne i VG Nett har i dag intervjuet Daniel Agger fra treningsleiren til det danske landslaget på Helsingør. Liverpool og klubbens fremtid var tema.

- Så vidt jeg vet blir både Torres og Gerrard i Liverpool. Hvis de to forsvinner, så ser det ikke så godt ut. Vi må holde på de to og få inn tre-fire spillere til. Hvis vi bare beholder laget, ender vi der vi er nå, eller på en 7. -8. plass, og det er ikke godt nok, sier Agger til VG Nett.

- Ting skjer fort i fotball, så man vet ikke. Men hvis de forsvinner, har vi ikke noe lag mer. Det vil ikke la seg gjøre. Det vil ikke folk i Liverpool by og folk om kring klubben tillate. På den måten tror jeg at det ikke kan skje.

26-åringen tror også at Rafael Benítez er klubbens manager neste sesong.

- Jeg tror han blir, men vi spillerne er de siste som får vite det. Vi får lese det i avisen som dere andre, avslutter Agger til VG Nett.