Agger ute, Kuyt videre

Danmark og Daniel Agger tapte 1-3 for Japan og er ute av VM. Nederland og Dirk Kuyt vant gruppe E etter 2-1 over Kamerun.

Danmark var rett og slett ikke gode nok i kveld og tapte fortjent 1-3 for Japan. To av baklengsmålene var av det lettkjøpte slaget på langskudd i første omgang. Det siste kom etter gjennomspill og svakt forsvarsspill av danskene. Danskene scoret ved Dahl Tomassen på en retur fra keeper etter hans eget straffespark.

Nederland slo Kamerun etter mål av van Persie og Huntelaar. Dirk Kuyt ble byttet ut i det 67. minutt for Eijero Elia. Dirk Kuyt har fått gult kort i første omgang for Nederland, som leder 1-0 over Kamerun, etter mål av van Persie. Kuyt pådro seg gult kort i første omgang.

Nederland vant dermed gruppe E og skal spille åttendedelsfinale mot Slovakia mandag ettermiddag i Durban.