Aldri aktuelt med N’Gog exit

Matchvinner David N’Gog behøvde sine scoringer mot Rabotnicki mente manager Roy Hodgson, som understreket at det aldri har vært på tale å selge angriperen.

Til tross for å ha vært linket til både salg og utlån, hevder Hodgson at det ikke har vært planer om å selge tomålscorer David N’Gog. Franskmannens fulltreffere i gårsdagens bortekamp i Europa League mot Rabotnicki gjør at de røde nå komfortabelt kan se frem til returen på Anfield om en uke.

- Jeg kan ikke hindre at spillere blir linket til andre klubber, men det ble aldri diskutert at han skulle forlate Liverpool, fortalte Roy Hodgson til pressen på spørsmål om David N’Gog.

- Jeg har blitt veldig imponert over ham. Jeg synes N’Gog har arbeidet veldig hardt på trening og gjort det meget bra under pre-season kampene.

- Scoringene vil ta vekk en bør fra skuldrene hans, og gi ham selvtillit. Spisser behøver å score mål, nå har han fått et par og kan slappe av. Han har vist oss at han har bevegelse og teknikk, og kvalitet, og jeg er glad på hans vegne.

- Jeg er veldig fornøyd, dette kunne ha blitt veldig vanskelig for oss. Publikum var fantastisk og lydhørt, og noen på vårt lag er ikke vant til det. Jeg er tilfreds med at vi nå kan reise tilbake til Anfield med en slik seier og et mer komfortabelt utgangspunkt.

- Du lærer mye om ditt lag hver gang de spiller, og det var mange spillere der ute som jeg behøvde å lære mer om. Noen av dem har jeg knapt arbeidet sammen med. Slik sett var det veldig lærerikt.

- Det var oppløftende at vi kom slik gjennom en test mot et europeisk lag som er i stand til å spille god fotball. Jeg vil imidlertid ikke si noe om hvor godt jeg tror dette laget er, da vi har flere veldig gode spillere i bakhånd.