Ancelotti beundrer Gerrard

Chelseas manager vil gjerne være manager for Steven Gerrard en gang i fremtiden, men nå er han fokusert på å stoppe Liverpool-kapteinen. Overrasket at Liverpool er uten ligatrofe på 20 år.

- Ja, han er absloutt en av de beste spillerne i verden. Jeg ville like å å være manager for ham en gang i fremtiden. I fremtiden, eh? uttaler Carlo Ancelotti om Steven Gerrard til Press Association.

Liverpool står med tre strake seirer i alle tuneringer foran møtet med Chelsea på søndag.
- Vi må gjøre vårt beste for å vinne der. Det er ikke nok å spille 90%. Vi må spille 100% for å vinne der fordi Gerrard er i fantastisk form.

- Seieren mot Napoli var viktig når det gjelder å forebedre selvtilliten deres, så vi må være forberedt på å kjempe og være fokusert hele kampen.

- Kampen vår mot Liverpool på Anfield var den viktigste forrige sesong. Det var nøkkelen til at vi vant tittelen, men vi må spille mot et annerledes lag på søndag.

- De har skiftet manager og har hatt noen problemer siden starten av sesongen. Nå har de kommet seg videre og vunnet de seneste tre kampene.

- Vi må tenke at de er et av de beste lagene i England. Det vil være en fantastisk atmosfære og de vil ha støtte fra fansen.

- Jeg tror Liverpools dårlige start er over. Men det er bra for oss at de er ute av den dårlige perioden.

Liverpool har ikke vunnet ligaen siden 1990.
- Jeg er overrasket. Et lag som er i stand til å vinne Champions League bør være i stand til å vinne Premier League. Det overrasker meg.

- Noen lag, akkurat som Milan, har mer selvtillit i Champions League med sin historie enn i Premier League.

- Det er vanskelig å forklare, men det er sant. Milan var mer komfortable i Champions League. Liverpool har også den historien og den tradisjonen, og det er det samme.

Ancelotti må klare seg uten Frank Lampard, men Florent Malouda er tilbake mot Liverpool.
- Lampard er ikke tilgjengelig til denne kampen. Vi må ta den tiden det trenger. Vi forsøkte å gjøre alt for å få ham i best mulig stand uten å gjøre mer skade.

-  Nå kan vi si at han ikke trenger flere operasjoner. Han hadde et problem med senen i hamstringen, det var ikke problem med operasjonen.

- Vi ønsker ikke å ta en sjanse. Han har gjort mye alene, så neste steg er å trene med lagkameratene, noe han vil begynne med i begynnelsen av neste uke. Jeg håper han blir klar for Sunderland.

- Vi har et problem md Essiens tå. Vi er ikke sikre på om han blir klar. Jeg har forhåpninger om at han kan spille.