Aquilani finner seg stadig bedre til rette i Juventus

Alberto Aquilani synes han har funnet seg bra til rette i Juventus, og er usikker på om han returnerer til Liverpool etter låneoppholdets slutt.

Alberto Aquilani ble lånt ut til Juventus i sommer for hele inneværende sesong.
- Laget blir gradvis bedre. Det samme er tilfelle for meg, og jeg er lykkelig, sier Aquilani om tilværelsen i Juventus.

- Juventus er et lag som har forandret seg mye. Som jeg sa da jeg sluttet meg til dem, det vil ta tid for laget å vise sitt sanne potensial.

Midtbanespilleren ble benket av trener Luigi del Neri i de første fire kampene i Juventus.
- Det er ikke noe jeg likte, men det var trenerens avgjørelse. Faktumet er at Juventus ga meg sjansen til å returnere til Italia, og jeg tok sjansen.

- Det var ingen lett avgjørelse fordi Juve har gode midtbanespillere, jeg visste at konkurransen ville være tøff.

Aquilani var i startoppstillingen for Juventus i sist helgs målløse kamp motRafael Benítez’ Inter.
- Det var hyggelig å se ham (Benítez) igjen. Selv om begge hadde et vanskelig år (i Liverpool), hadde jeg et nært forhold til ham. Vi snakket litt om Liverpool.

26-åringen holder seg orientert om utviklingen på Anfield. Han er usikker på hva slags betyding et eierskifte vil få for ham.
- Jeg vet ikke om et klubbsalg vil hjelpe Juventus eller Liverpool når det gjelder å få mine tjenester. Uansett hva som skjer har overgangen til den engelske klubben vært viktig for min karriere.

Juventus har opsjon på å kjøpe Aquilani for £13M ved sesongslutt. Spilleren har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2014.