Ashton Town - Liverpool res 0-4

Liverpools reservelag er klare for semifinalen i Liverpool Senior Cup, etter å ha slått Ashton Town 4-0 på bortebane. Kacaniklic, Brouwer, Spearing og Mendy målscorere.

Liverpool.no har en mann på plass på Edge Green Street Ground i Makerfield, og vi oppdaterer direkte fra kvartfinalen i Liverpool Senior Cup.

Liverpools lag: Oldfield, Irwin, Ayala, Threlfall, Mavinga, Mendy, Spearing (Køhlert 60), Plessis, Kacaniklic, Amoo (Palsson 67), Saric (Brouwer 46). Res: Chamberlain, Buchtmann.

1.min: Kampen er i gang. Liverpool spiller i helhvitt, siden vertene spiller i rødt.

2.min: En skadet Ashton-spiller må ha behandling.

4.min: Ayala setter en Spearing-corner fra høyre like utenfor på fremste stolpe.

10.min: Chris Oldfield må strekke seg i full lengde for å få slått et skudd til corner. Stor sjanse til hjemmelaget.

10.min. Ashton presser på, og vinner et par cornere.

11.min: Mendy har fått en smell i hodet, og må ha behandling.

15.min: 0-1 KACANIKLIC. Mendy kommer seg løs på høyresiden, slår ballen forbi en utrusende keeper til Amoo. Hans skudd blokkeres og Kacaniklic setter returen i mål.

21.min: Kacaniklic med et brukbart innlegg, som Mendy er millimetre unna å nå frem på.

25.min: Amoo fører ball inn i midten, og legger ut til Mendy. Han sender i vei et godt skudd, som keeper må gi retur på. I påfølgende situasjon skyter Irwin rett på keeper.

28.min: Irwin slår en høy ball opp til Saric. Dansken avslutter med et skudd 2-3 meter utenfor.

31.min: Ayala finner Spearing inne i feltet. Han får snudd seg og skyter. Keeper må gi retur, men ingen Liverpool-spillere er fremme på den.

33.min: Spearing med et skrudd frisparkforsøk, men keeper holder ballen.

38.min: Bra oppbygd angrep av Liverpool på venstresiden, der Mavinga kommer opp og får slått inn i feltet til Kacaniklic. Svensken får imidlertid ikke klem på avslutningen.

43.min: Liverpool triller ball, og Spearing slår en tversoverpasning til Amoo. Sistnevnte avslutter utenfor.

Ashton hadde en brukbar mulighet etter ti minutters spill, men etter det har det vært total Liverpool-dominans. Det er klasseforskjell på lagene, og gjestene spiller ball i et langt høyere tempo enn det Ashton-spillerne er vant til å håndtere. Men på en litt humpete bane har det altså blitt med den ene scoringen til Kacaniklic etter et kvarters spill. Hos gjestene har Daniel Ayala utmerket seg med solid stopperspill, mens Alexander Kacaniklic har vært mye involvert i det som har blitt skapt offensivt.

46.min:  Jordy Brouwer kommer inn, og erstatter Nikola Saric på topp i annen omgang.

48.min. 0-2 BROUWER. Merkelig situasjon når Liverpool øker til 2-0. Liverpool-keeper Chris Oldfield sleiver når han skal sparke ut et tilbakespill, og en Ashton-spiller er nær ved å snappe ballen. Liverpool får imidlertid klarert, og kontrer mens Ashton-angriperen ligger skadet nede i Liverpools felt. På kontringen slår Kacaniklic inn fra venstre, og Brouwer bredsider ballen i mål fra sju meter. Ashtons keeper pådrar seg en skade i forbindelse med scoringen, og det tar en stund før kampen settes i gang igjen etter scoringen, grunnet at det ligger en skadet Ashton-spiller i begge de to straffefeltene!

51.min: Brouwer skaffer Liverpool et frispark midt på Ashtons banehalvdel. Spearing lemper ballen inn i feltet, og på bakre stolpe header Ayala på tvers av mål. Ashtons keeper får slått til corner. Hjørnesparket blir resultatløst.

57.min: Ashton gjør et bytte.

58.min: 0-3 SPEARING. Det er enveiskjøring i Makerfield. Brouwer blir regelrett klippet like utenfor 16-meteren, selv om han hadde ryggen mot mål. Spearing skrur frisparket kontant i motsatt hjørne fra 17 meter.

60.min: Spearing går rett i garderoben etter den flotte scoringen. Inn kommer Køhlert.

61.min: Liverpool-kontring, der Amoo stormer frem og slår til venstre til Kacaniklic. Svensken skyter fra 15 meter, rett på keeper.

62.min: Bra Liverpool-kombinasjoner ute på siden før Mendy finner Brouwer. Nederlenderen runder en mann og skyter fra skrått hold sju meter fra mål. Ballen triller utenfor motsatt stolpe.

65.min: Liverpool ruller opp et nytt angrep, og innbytter Køhlert smeller til med et overraskende langskudd fra midt inne på Ashtons banehalvdel. Keeper må fiste over til corner. Hjørnesparket blir resultatløst.

67.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Palsson kommer inn for Amoo.

69.min: Ashton foretar sitt andre bytte.

71.min: Asthon foretar sitt siste bytte.

72.min: Det virker som Plessis har fått en mer offensiv rolle etter at Palsson kom inn, og Liverpool har gått over fra å spille en ren 4-4-2-formasjon til å 4-2-3-1 med Plessis som støtte til Brouwer på topp.

75.min: Det er nå kun spill på Ashtons banehalvdel. Kacaniklic kommer til dødlinja og får lagt inn, og Ashton må gi en ny corner. Den blir klarert utover, men bare rett til Mendy. Han går inn i feltet og smeller et skudd i nettveggen.

78.min: Kveldens Liverpool-kaptein, Irwin, stormer inn mot feltet, og felles rett utenfor 16-meterstreken. Frisparket setter Threlfall over mål.

82.min: 0-4 MENDY. Enveiskjøringen fortsetter når Mavinga drar opp et angrep på venstresiden og finner Kacaniklic med et fremspill. Svensken går til dødlinja og legger inn. Ballen går forbi flere spillere og til Mendy ute i feltet. Han fyrer løs og ballen suser inn i nettmaskene.

86.min: Corner for Liverpool. Plessis slår inn fra venstre, langt og høyt hjørnespark som Mendy header tilbake inn i feltet igjen. Der rager Mavinga høyest, men keeper holder headingen.

90.min: To minutter tillegg.

90+1.min: Brouwer skyter i stolpen.

Liverpools reservelag er klare for semifinalen i Liverpool Senior Cup, etter å ha slått Ashton Town 4-0 på bortebane. Kacaniklic, Brouwer, Spearing og Mendy var gjestenes målscoere i en kamp som Liverpool dominerte fra ende til annen. Andre omgang ble en ren enveiskjøring, der Liverpool-keeper Oldfield nærmest var arbeidsledig. Ashton-spillerne ble løpende i mellom når Liverpool skrudde opp pasningstempoet, og vertene klarte aldri å komme oppi gjestenes spillere hurtig nok. En svært fortjent seier.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.