Aurélio tilbake mot Napoli

Det lysner på skadefronten i Liverpool: Peter Brukner opplyser om at venstreback Fàbio Aurélio rekker Europa League-oppgjøret mot Napoli neste torsdag.

Brasilianeren spilte en halvtime av gårsdagens treningskamp mot League Two-klubben Crewe Alexandra. Kampen mot Cheshire-laget foregikk bak lukkede dører, men Aurélio kan være aktuell for en plass i troppen som skal møte Napoli 21. oktober.

- Han er i rute, og spilte 30 minutter for reservene mot Crewe i går. Det var som planlagt, og han klarte seg fint. Vi tror og håper at han kan spille mer i de kommende ukene - det være seg for reservene eller førstelaget, sier Peter Brukner til Liverpools offisielle hjemmeside.

Venstrebacken er uaktuell for søndagens Merseyside-derby mot Everton på Goodison Park. Brukner lover imidlertid at Aurélio blir klar til kampen mot Napoli.

- Søndagens derby kommer for tidlig for ham, men han vil definitivt være klar til Napoli-kampen. Hvorvidt han kommer til å være involvert, er opp til manageren å avgjøre, sier Brukner.