Aurelio med håp om et skadefritt år

Aurleio har som målsetting å unngå skader i 2011. Han ønsker å spille flere minutter og flere kamper. Billettpriser mot Sparta.

Fabio Aurelio har på grunn av skader bare fått fire kamper fra start under Roy Hodgson. Brasilianeren håper at han har ristet av seg de seneste problemene og håper å kunne ta mer del de nærmeste ukene.
- Når jeg ser tilbake, er det å være skadefri en god målsetting for meg. Men de seneste få månedene har jeg blitt bedre og har spilt flere minutter, så kanskje kan jeg også ha andre målsettinger, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Jeg føler meg bra og ønsker å spille flere minutter og flere kamper. Min selvtillit blir bedre, akkurat som min kampform, så kanskje det er min målsetting i det nye året.

- Det ville vært enkelt å gi opp, spesielt med alle de problemene jeg har hatt. Nå føler jeg at jeg begynner på nytt. Jeg signerte en ny kontrakt i sommer og det er som å begynne på nytt. Jeg håper at denne nye fasen i Liverpool kan bli bedre enn den forrige.

Jule- og nyttårsperioden er en tid på året kampene kommer tett.
- Vi har mange kamper foran oss. Folk som meg ser frem til muligheter. Kanskje dette er tiden på året å få det. Det er vanskelig for alle spillerne å være involvert i alle kampene. Forhåpentligvis vil jeg være involvert og laget kan få poengene. Vi har tre eller fire kamper på mer eller mindre ti dager. Så hvis vi kan få resultater, kan vi starte det nye året i bedre posisjon.

Billettpriser mot Sparta Praha
Liverpool FC opplyser at billettene til Europa League-kampen mot AC Sparta Praha på Anfield 24. februar vil koste £24 for voksne og £12 for barn.