Aurelio ute i to-tre uker

Rafael Benitez uttaler at Fabio Aurelio blir ute i to eller tre uker. Ekstra dårlig nytt nå som Rafa planla å gi Insúa litt hvile. Kun Carragher og Kuyt har spilt mer enn argentineren.

Rafael Benítez avslører at Fabio Aurelio kan bli ute i tre uker. Brasilianeren var tilbake i lagoppstillingen mot Blackburn, men måtte ut allerede etter 39 minutter. Undersøkelser viser en skade på høyre lårmuskel. 30-åringen mister nå kampene mot Wigan, Portsmouth og muligens Manchester United, i tillegg til dobbeltmøtet med Lille.

Aurelio startet sesongen med å få en kneskade da han spilte fotball med barna i sommer. Siden har han hatt flere mindre problemer. Den seneste skaden kommer ubeleilig. Rafael Benítez håpet å bruke Aurelio mer fremover for å gi Emiliano Insúa litt hvile.

- Det er ikke en god nyhet. Vi tror han kommer til å bli ute kanskje to eller tre uker. Fabio har virkelig vært uheldig, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Det hele begynte på starten av sesongen. Da pådro han seg en skade med familien i sommer. Det er akkurat som det har vært noe hver måned etterpå.

- Det er synd fordi han er en topp fotballspiller og en meget hyggelig person, men med ham ute gir det oss et problem. Vi ønsket å bruke ham, så vi kunne gi Insúa hvile.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Insúa har spilt 2360 minutter denne sesongen. Bare Jamie Carragher (2472 min) og Dirk Kuyt (2436 min) har vært mer på banen enn argentineren.

- Emiliano er en god, ung spiller. Han har dratt nytte av å være involvert i så mange kamper, men nylig har han spilt mye, poengterer Benítez.

- Vi trengte Fabio så han kunne hjelpe laget og også hjelpe Insúa. Hans skade er en dårlig nyhet for begge to.