Aurelio var ikke i tvil

Fabio Aurelio var ikke i tvil om at han ville signere på nytt for Liverpool da klubben kontaktet ham. Han hadde tilbud fra andre klubber, men ønsket egentlig ikke å reise utenlands. Han og hans familie trives utmerket på Merseyside.

Fabio Aurelio signerte en ny toårskontrakt med Liverpool i forrige uke. Brasilianerens forrige avtale gikk ut etter sesongslutt og klubb og spiller så ut til å skille lag da partene først ikke kom til enighet om å forlenge samarbeidet.

- Det var en merkelig situasjon. Jeg ønsket egentlig ikke å reise, men kontrakten min var ute, og det var det. Så da denne muligheten oppsto til å signere, var jeg helt henrykt, forteller Aurelio til Liverpool Echo.

- Det var ikke slik bare for meg. Min familie trives her. Vi har virkelig funnet oss til rette. Da vi trodde vi vare på vei vekk, var det meget hardt. Heldigvis er vi ikke i den situasjonen lenger. Det er en drøm å ha ha muligheten til å jobbe her igjen.

- Vi snakket om andre muligheter, men så snart Liverpool kontaktet meg, det var det. Jeg var ikke interessert i å reise utenlands. Det vil ikkd være rettferdig å snakke om (tilbud) fra andre klubber. Det viktigste er at jeg er tilbake og jeg er lykkelig.

 - Jeg forventet ikke å få henvendelsen. Jeg må bare si tusen takkk til sjefen ettersom han kontaktet klubben om min situasjon.