Avgjørelse om Kuyt og Ngog i morgen

Benítez sier det først vil bli tatt en avgjørelse i morgen om Kuyt og Ngog kan være med mot Atlético Madrid. Aurelio, Skrtel og Insua fortsatt ute. Atlético Madrid sender en 19-mannstropp til Anfield.

Dirk Kuyt måtte ut med en leggskade like etter pause i 4-0-seieren mot Burnley, mens David Ngog sto over oppgjøret på Turf Moor på grunn av en ryggskade.

Manager Rafael Benítez opplyser overfor Liverpoolfc.tv at begge har en mulighet til å bli klar til møtet med Atlético Madrid i morgen.
- Kuyt trente ikke på tirsdag. Vi skal ha en lett trenigsøkt i dag, uttaler Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi vil ta en avgjørelse i morgen fordi han fortsatt har noen problemer.

- Han er en meget viktig spiller for oss, men vi vil ikke ta noen sjanser med ham hvis det ikke er nødvendig.

- Ngog har tilsvarende situasjon med ryggen. Vi skal presse ham mer på trening i dag og se hvordan han føler seg i morgen.

Rafael Benítez bekrefter også at Fabio Aurelio, Martin Skrtel og Emiliano Inusa fortsatt ikke er tilbake fra skade. I tillegg er Fernando Torres kneoperert.

Liverpool Echo skriver at Dirk Kuyt deltok i en lett treningsøkt vekk fra resten av førstelaget på Melwood i går. David Ngog skal også ha vært involvert på den treningen.

Atlético kommer med 19 spillere
Atlético Madrids trener Quique Sanchez Flores har tatt med Tomas Ujfalusi i 19-mannstroppen til kampen mot de røde selv om tsjekkeren ikke trente på mandag på grunn av skade. Sergio Agüero er tilbake etter karantene. Tiago og Ibrahima Balde er ikke tilgjengelige i Europa League, mens forsvarsspillerne Mariano Pernia og Pablo Ibanez er utelatt.

Keepere: 1 Asenjo, 42 Joel, 43 De Gea.

Forsvarere: 2 Valera, 3 Antonio López, 16 Juanito, 17 Ujfalusi, 18 Álvaro Domínguez, 21 Perea, 24 Cabrera.

Midtbanespillere: 6 Ignacio Camacho, 8 Raúl García, 9 Jurado, 12 Paulo Assunção, 14 Salvio, 19 Reyes, 20 Simão.

Angripere: 7 Forlán, 10 Kun Agüero.