Ayala linkes til Valladolid

Daniel Ayala linkes til Segunda Division-klubben Real Valladolid. Spilleren selv er usikker på hva som vil skje med han etter at Rafa Benítez forlot Liverpool FC, og er åpen for en overgang.

Daniel Ayala er en unggutt reservelagstrener John McMahon og klubbens tidligere manager Rafa Benítez hadde stor tro på. 19-åringen fikk fem førstelagskamper første sesong, og beskrives som en veldig profesjonell unggutt med en stor fremtid foran seg. Nå blir han linket til Real Valladolid i hjemlandet - en klubb som rykket ned fra Primera Division forrige sesong.

Valladolid skal ønske å kjøpe spilleren, som har kontrakt ut 2011/12-sesongen. Selv er spilleren usikker på hvilken fremtid han har på Anfield etter at Benítez forlot klubben. Antonio Gomez Perez er som kjent ny manager i Segunda Division-klubben - en trener som jobbet med Liverpools reserver i 2009/10-sesongen.

- Akkurat nå tenker jeg på hva som vil skje i Liverpool etter at Benítez har gått, og jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg er lykkelig her, men vil det ville vært spennende å spille i Spania. En klubb som Valladolid ville vært ideell om jeg skulle forlate Liverpool. Det vil være til stor hjelp at Antonio Gomez er der. Jeg har pratet med han om situasjonen etter at han kom til Valladolid, sier Ayala til den spanske avisen spanske AS.