Ayre forklarer prisøkningen

Klubbens kommersielle direktør, Ian Ayre, forteller i et intervju med Liverpoolfc.tv hvorfor Liverpool FC har satt opp prisen på sesongkort med 7% til tross for at klubben nettopp har hatt sin svakeste sesong på lang tid.

Det har vekt store reaksjoner at Liverpool FC har valgt å oppjustere prisene for sesongkort med 7% foran neste sesong. Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre, forklarer i et intervju med Liverpoolfc.tv hvorfor disse forandringene har blitt gjort.

- Vi baserer ikke sesongkortprisene våre hvordan laget spiller. Vi er Liverpool Football Club, og dette er en sesong for neste sesong, og alle vi supportere og alle vi som jobber innad i klubben, tror at vi har en sjanse neste sesong, slik vi alltid har. Det er viktig. Dette er en sesongbillett for våre Premier League-kamper. Som alle vet, så har merverdiavgiften steget til 17,5%, så vi har måttet legge på det. Tidligere sesonger har vi solgt billettene med merverdiavgift på 15%, så bare her var det 2,5% økning. I tillegg har inflasjonen tatt oss opp på dette prisnivået, sier Ayre til LiverpoolFC.tv.

For hele intervjuet med Ayre, der han besvarer flere andre kommersielle spørsmål, sjekk ut denne linken.