Babel er et alternativ på topp

Ryan Babel forteller at han har fått beskjed om at han vil bli brukt som spiss denne sesongen. Det er spillerens favorittposisjon, og det går mot et halvår hvor han kan få en del sjanser.

Så sent som i går ble Ryan Babel linket kraftig bort fra de røde, i mulige overganger både til Tottenham og West Ham. Harry Redknapp innrømmet i går at de hadde forhørt seg om spilleren, mens han også trolig ble tilbudt til West Ham i Liverpools forsøk på å sikre seg Carlton Cole.

Ingen av delene skjedde, og nå er Ryan Babel et av få alternativer på topp for de røde frem til januar, etter at man aldri klarte å hente den spissen mange forventet og trodde skulle komme inn i løpet av overgangsvinduet. Spilleren selv har flere ganger omtalt spissplassen som sin favorittposisjon, og det er der han har blitt brukt i de kampene han har fått spilletid i under Roy Hodgson.

- Hodgson har allerede lovet meg at jeg skal spille på topp når jeg spiller, så det er det jeg fokuserer på, og det er positivt, sier Babel til Liverpool Echo i dag.

- Spekulasjonene frustrerer meg ikke, fordi pressen kan si hva de vil så lenge jeg ikke hører noe fra klubben.