Babel glad for å få sjansen

Ryan Babel var glad for å få sjansen fra start, og for å få spille en hel kamp i Fernando Torres sitt fravær i går. Han var glad for å score sitt første ligamål for sesongen. Utrecht-billetter på general sale.

Da Fernando Torres trakk seg fra gårsdagens kamp for å være sammen med sin kone da hun fødte parets andre barn fikk Ryan Babel en sjanse fra start. Nederlenderen tok godt vare på muligheten, og markerte seg både med scoring og godt spill. 23-åringen var etter kampen glad for å få spilletid.

- Jeg fikk vite at jeg skulle spille noen timer før kampen. Situasjonen til Fernando var klar for laget på det tidspunktet, så spørsmålet var hvem manageren skulle erstatte han med. Han valgte meg, og jeg var veldig glad for det, sier Babel til Liverpool Echo.

- Det var godt å få spille 90 minutter og få være involvert med laget. Selvsagt er jeg glad for å få score. Å score et mål er alltid herlig, og det gir hvilken som helst spiller selvtillit. Samtidig var det veldig viktig for laget, så jeg er veldig fornøyd.

- Lagånden var veldig god. Vi gikk på og av banen som et lag. Den tidlige scoringen ble utslagsgivende. Da David scoret det første målet ga det oss tak på kampen, og vi tok enda mer tak på det da jeg scoret det andre målet. Nå må vi bare ta en kamp av gangen, og ikke se for langt frem. Det er åpenbart at vi har vært i en vanskelig situasjon, men vi forsøker å forbedre spillet vårt i hver kamp som går.

Også Ryan Babel sender gratulasjoner til Pepe Reina, som i går holdt nullen for hundrede gang i ligaen.

- Det er en fantastisk prestasjon, og jeg må si gratulerer til Pepe. Han er helt klart en av de beste målvaktene i verden.

Utrecht-billetter på general sale
Billettkontoret informerer om at billetter til neste ukes Europa League-kamp mot Utrecht på Anfield er på 'generale sale'. Det vil si at hvem som helst får kjøpt billetter, uansett om du har kamper registrert på ditt fancard tidligere eller ikke.

Du kan maksimalt kjøpe fire billetter per person. Dette kan gjøres i billettluken på Anfield, på telefon (+44 151 907 9399) eller online via denne linken.