Balague: - Maxi går gratis

Guillem Balague hevder at de £1,5M Liverpool skal ut med for å sikre underskriften til Maxi Rodriguez ikke havner hos Atlético Madrid, men skal dekke lønnen til spilleren resten av sesongen.

- Maxi Rodriguez' overgang fra Atlético Madrid til Liverpool er nær ved å bli fullført, men i motsetning til tidligere rapporter om en avtale på 1,5 millioner kan den argentinske midtbanespilleren ende opp gratis på Anfield, skriver Guillem Balague på sin nettside.

- Som Tony Barrett rapporterte i The Times tidligere, kommer Rafa Benítez ikke til å motta ytterligere transfermidler fra spillersalg.

- Atletico Madrid har vært tidlig ute i januarvinduet, og de har allerede begynt å rekruttere spillere, inkludert en midtbanespiller. De ønsker å få Maxi Rodriguez, en spiller som tjener mye og kan forlate klubben gratis til sommeren, av lønningslista i seks måneder.

- £1,5M i signing-on-fee har blitt diskutert og betalingen vil bli fordelt i form av lønn mellom nå og slutten av sesongen. Det betyr, såfremt det ikke skjer noe i siste liten, at overgangen vil være en fremragende avtale for Benítez som i hovedsak vil få sitt transfermål på free transfer.