Balague om Juventus-ryktene

Guillem Balague melder at Rafael Benitez ikke har noen som helst planer om å forlate Liverpool til fordel for Juventus. Martin Skrtel tror det kommer flere nye spillere.

Flere aviser har det siste døgnet linket Rafael Benitez til managerjobben i Juventus. Den spanske journalisten Guillem Balague mener det ikke er noe grunnlag for slike påstander på det nåværende tidspunkt.

- Benitez og hans representanter har ikke hatt noen som helst kontakt med Juventus. Det er lett å mistolke sitatene fra Rafas agent, som først ble publisert i La Stampa. Han ble sitert: "Benitez til Juventus? Du vet aldri hva som vil skje i fotball, men akkurat nå er ikke denne hypotesen korrekt." Han antydet ikke med dette at det er aktuelt, skriver Balague på sin offisielle nettside.

- Du kan selvsagt ikke utelukke noe i fotball, men planen på Anfield er at Benitez skal foreta en betydelig opprenskning i spillerstallen til sommeren. Tom Hicks antydet forleden at klubben vil investere i spillere til sommeren, i stedet for nå i januar. Spillere vil forlate klubben for å finansiere nye spillerkjøp til sommeren. Planen er å selge 5-6 spillere, og så hente inn et halvt dusin nye fjes, hevder journalisten.

- Rafas managerstil krever nytt blod nå, og strategien til sommeren er å få inn friskt blod for å få tilbake gnisten i garderoben, avslutter Balague.

Skrtel tror det blir flere nye fjes i januar
Midtstopper Martin Skrtel tror imidlertid det vil komme nye spillere til klubben allerede nå i januar.

- Vi er midt i en merkelig krise. Vi har slitt med skader på nøkkelspillere, og tapt poeng mot slutten av noen kamper hvor vi ikke har spilt bra. Men det har brakt oss tettere sammen, uttaler slovaken til Deniksport i hjemlandet.

- Vi håper å legge problemene bak oss nå, og at ting vil bli bedre. Vi håper å gjenvinne selvtilliten og klatre på tabellen.

- Det har vært mye spekulasjoner om managerens fremtid i avisene, men for meg er det ingen løsning å sparke ham. Jeg er glad for at klubbledelsen ikke har gjort det. De har tro på ham, og gir ham en ny sjanse.

- Det har vært mye rykter om spillere på vei til klubben, men vi får se om noe skjer før transfervinduet lukkes. Så langt har vi kun hentet Maxi Rodriguez fra Atletico, men jeg tror ikke det blir den siste spillertilveksten i dette vinduet, avslutter Skrtel.