Bare Tottenham vant

Av de tre lagene Liverpool kjemper med i kampen om fjerdeplassen, var det kun Tottenham som klarte ta tre poeng i helgen. Sen scoring reddet ett poeng for City i kveld.

Tottenham spilte en bra kamp hjemme mot Blackburn Rovers i går, og vant 3-1. etter scoringer av Defoe og Pavlyuchenko. Dermed klatret Spurs opp på fjerdeplassen, med 52 poeng.

Litt senere på ettermiddagen spilte Aston Villa mot Stoke på Britannia Stadium. Det var et oppgjør som endte målløst, og dermed har Villa 46 poeng - men også to kamper til gode på Liverpool og Tottenham.

Manchester City spilte i dag borte mot Sunderland, og etter en god førsteomgang av hjemmelaget, hvor de ledet 1-0, tok City mer og mer over i andreomgang. En knallgod Craig Gordon gjorde flere fantomredninger - men på overtid fant Adam Johnson rom i feltet etter et hjørnespark, og satte ballen helt oppe i krysset. City fikk dermed med seg ett poeng hjem til Eastlands, og har nå 50 poeng, men en kamp til gode på Liverpool og Tottenham.

Med andre ord så ble det ikke en alt for ille helg sett med Liverpool-øyne. Manchester City kan få et fem poeng stort forsprang på oss dersom de vinner sin hengekamp. Mancini sitt mannskap har et ganske tøft kampprogram igjen, med blant annet Everton Manchester United, Arsenal og Aston Villa igjen. Tottenham har også topp 3-klubbene igjen, så dette er på ingen måte kjørt.