Barn får gratis inngang

Liverpool FC har bestemt seg for å dele ut gratisbilletter til barn under 17 år til den siste gruppespillkampen i Europa League, mot Utrecht.

Julen kommer tidlig til Anfield i år, når Liverpool FC tar på seg rollen som julenisse og deler ut gratisbilletter til de barna som ønsker å se Liverpool spille mot Utrecht i neste uke.

Det er de nye amerikanske eierne som har bestemt seg for at klubben skal leke julenisse. Opplegget fungerer på den måten at når en voksen kjøper en kampbillett til £20 på enten Anfield Road End eller Centenary Stand, så kan han få med inntil fire gratisbilletter for barn i tillegg.

- Vi har lyttet til supportere etter at vi ble eiere av klubben, og de rådet oss til å rekruttere en ny generasjon med fans, uttaler styreformann Thomas Werner til Liverpoolfc.tv.

- Denne gesten er også en takk for den varme vekomsten vi har fått, samtidig som vi erkjenner at det er økonomisk trange tider for mange familier like før jul. Spesielt gjelder dette småbarnsfamilier. Derfor deler vi nå ut gratisbilletter til barna i forbindelse med Utrecht-kampen. Vi håper at mange barn benytter seg av tilbudet, og at en ny generasjon med fans får oppleve stemningen på Anfield under en europacupkamp, legger han til.

Liverpool FC har også delt ut gratisbilletter til staben ved 17 lokale skoler, slik at lærerne kan ta med seg klassene sine gratis på kampen.

Klubben gjør oppmerksom på at det er satt et tak på antall gratisbilletter som deles ut, slik at de som ønsker å benytte seg av tilbudet ikke bør nøle med å bestille sine billetter.