Barnsley U18 - Liverpool U18 0-0

Liverpool U18 spilte målløst mot Barnsley U18 i en treningskamp. 2.plass i Santander Cup. Ny seier for Adam Morgan og England U17.

Liverpool U18 spilte 0-0 mot Barnsley U18 i en treningskamp. Raheem Sterling var tilbake for juniorene etter å ha fått noen minutter på førstelaget mot Borussia Mönchengladbach søndag. Liverpoolfc.tv rapporterer at kantspilleren var livlig mot ”The Tykes”, mens keeper Jamie Stephens vartet opp med noen fine redninger. Totalt gjennomførte Rodolfo Borrells unge mannskap en god kamp. U18s neste kamp er mot Cardiff på The Academy i Kirkby på lørdag.

2.plass i Santander Cup
I forbindelse med feiringen av Borussia Mönchengladbach sitt 110-årsjubilum stilte Liverpool også et U17-lag i en firelagsturnering. De røde tapte finalen 0-3 mot nettopp Borussia Mönchengladbach. Lokale Germania Dürwiß beseiret Eintracht Frankfurt 6-5 på straffer i kampen om 3.plassen

Ny seier for Morgan & co
Adam Morgan spilte første omgang, men tegnet seg ikke på scoringslista denne gang da England vant 2-0 mot Danmark i Åpent nordisk mesterskap for U17-landslag som går av stabelen i Finland.