Barrett tror Rafa forlater LFC

Velinformerte Tony Barrett i The Times tror at Rafael Benitez leder Liverpool for siste gang mot Hull på søndag. Roy Hodgson og Martin O’Neill favoritter til å overta. Yossi Benayoun runder 30 år.

- Selv om Benitez sin agent, Manuel Garcia Quilon, hevder at hans klient vil fortsette som Liverpool-manager og at det ikke finnes noen avtale med Juventus, så er det mer og mer som tyder på at søndagens kamp mot Hull blir den siste kampen hvor Rafael Benitez leder Liverpool som manager, skriver Barrett.

Journalisten mener at kun en brå og uventet forbedring av forholdet mellom Benitez og hans arbeidsgiver kan forhindre en annen utgang. Barrett nevner Fulham-manager Roy Hodgson og Aston Villa-manager Martin O’Neill som de heteste kandidatene til å overta som manager for Anfield-klubben, og skriver at Hodgson har signalisert at han vil være interessert i å lede Liverpool FC.

Daily Mirror hevder på sin side at det kan være aktuelt at Kenny Dalglish tar over som midlertidig manager for en periode, dersom Benitez forlater klubben i sommer. Da med Ian Rush som sin høyre hånd. Tabloidavisen hevder at Dalglish ikke skal være interessert i jobben på permanent basis.

Rafael Benitez skal som kjent møte Liverpools nye styreformann, Martin Broughton, denne uken, for å diskutere fremtiden. Tony Barrett skriver at Benitez neppe vil få de forsikringene og meldingene han ønsker av styreformannen. Først og fremst fordi Broughton i sin rolle ikke er involvert i den daglige driften av klubben, dernest fordi Liverpools finansielle situasjon ikke er robust nok til å kunne innfri Benitez sine krav.

Benayoun runder 30 år
Yossi Benayoun fyller 30 år i dag. Liverpool.no gratulerer med dagen!