Benítez har ikke fått forsikringer om sin fremtid

Rafael Benítez har ikke fått noen forsikringer fra Liverpools ledere om han er manager for Anfield-klubben også neste sesong.

Det dukker stadig opp spekulasjoner om Benítez' fremtid, og Juventus virker å ha økende tro på at de kan lokke spanjolen til Torino til sommeren. Benítez’ agent, Manuell Garcia Quilon, avviste tidligere i uken at Serie A-klubben hadde kommet til enighet om en avtale med hans klient, noe rapporter fra Italia antydet. En intern kilde i Juventus uttaler visstnok at en avtale er 99% klar.

Rafael Benítez fikk i går spørsmål om han har fått signaler fra Liverpools styre om at han har en fremtid i klubben.
- Nei, svarte Benítez ifølge Liverpool Daily Post.

- I ett år har jeg lest historier om at Martin O'Neill tar over jobben min, eller Klinsmann, Mourinho, Rijkaard eller Hiddink. Jeg må fortsette å gjøre jobben min. Alt jeg kan gjøre er å fokusere på neste kamp.

DEBATT: Rafa Benitez

Juventus har visstnok innkalt til ekstraordinært generalmøte for å skifte ut styremedlemmer og ansette Andrea Agnelli som president. Agnelli kan nedlegge veto for Benítez. Bordeaux-trener Laurent Blanc og Cesare Prandelli i Fiorentina sies å være andre kandidater til å erstatte Alberto Zaccheroni. Hans avgang vil gi ytterligere pengeinnsprøytninger i Serie A-klubben.

Benítez har fortsatt ikke hatt møte med Liverpools nyansatte formann Martin Broughton, som ble hentet inn for å hjelpe til med å selge klubben. Broughton har sagt at det vil bli penger tilgjenglig i det neste overgangsvinduet. Noen av pengene er allerede brukt på 18-årige Jonjo Shelvey fra Charlton.