Benítez advarer mot farlige gjester

Benítez er klar over at de røde må passe opp for Darren Bent når Sunderland kommer på besøk. Sunderland vil være organiserte og spille på kontringer. Rafa håper hjemmebane kan avgjøre.

Darren Bent har scoret 20 mål på 31 Premier League-kamper for Sudnerland denne sesongen. Rafael Benítez vet at Liverpoosl forsvarsspillere må opptre på sitt beste hvis Liverpools skal revansjere 0-1-tapet for Sudnerland på Stadium Light i oktober.

- Bent er en god spiller, sier Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Han tenker hele tiden på scoringer, og det kan være et problem for oss. 20 mål i Premier League er en fantastisk prestasjon.

- De har noen andre gode spillere, og de viste god lagånd i kampen i oktober. Jeg tror de er litt bedre nå, så det vil bli farlig.

- De kommer til å arbeide hardt. De vil forsøk å være organiserte, kjempe, presse og spille på kontringer. Men å spille på Anfield utgjør en stor forskjell for oss. Vi må spille bra foran våre supportere.

Det var Bent som scoret vinnermålet da Liverpool gjestet Stadium of Light i oktober, men spissen fikk god hjelp av en badeball som lå på banen.

- Det var synd. Det var en vanskelig situasjon, en stor feil som kostet oss resten av kampen. Vi har hatt noen problemer denne sesongen, men for å snu lykken må man jobbe hardt.