Benítez ber Kewell om råd

Benítez er imponert over hvor bra Kewell har kommet tilbake fra skade, og ønsker råd for få bukt med bl.a. lyskeskader. Kewells agent hard i kritikken av Liverpools medisinske støtteapparat.

Harry Kewell gikk vederlagsfritt til Galatasaray sommeren 2008. De fem årene på Anfield var stort sett et sammenhengende skademareritt for australieren. Nå har han imidlertid fått fart på karrieren takket være spesialbehandling i hjemlandet. Rafael Benítez skal være så imponert over spillerens restitusjon at han har bedt om råd i forsøk på å få bukt med lyskeskader, noe som blant annet har plaget Fernando Torres.

- Rafael Benítez ringte ham her om dagen og spurte om hvem disse karene var fordi Fernando Torres har så store problemer nå, uttaler Bernie Mandic, Harry Kewells agent, ifølge The Guardian.

- Jonathan Woodgates fysio forhørte seg også med ham fordi han nesten er ufiksbar.

- Men se på Liverpool. Hvorfor er det slik over så mange av de seneste årene, vanligvis rundt november, at flere av deres spillere er skadet? Det er alltid bløtdelsskader. Hvordan har det seg at andre klubber ikke har den slags dilemma? Og hvorfor leger deres spillere raskere? Det er logiske grunner.

Bernie Mandic mener Liverpools medisinske støtteapparat må ta mye av skylden for Harry Kewells skademareritt i Liverpool.
- Grunnen til at han blir behandlet her (i Australia) nå er fordi vi har det beste medisinske støtteapparatet i verden. Han mistet tre og et halvt år av sin karriere i Liverpool fordi guttene der i England ikke hadde anelse om hva de snakket om. Man må lure på hva de gjør der borte. Kanskje prøver de å beskytte sitt rykte, men det er klart at de ikke prøver å beskytte spillerne sine.

- Jeg synes det er en skam, og jeg synes det er en skam måten Harry ble behandlet. Nå undrer folk hvordan han har kommet seg tilbake når alle i England trodde han var et ødelagt leketøy.

Harry Kewell ønsker ikke selv å være så knallhard i kritikken av Liverpools medisinske støtteapparat.
- Jeg vil fortelle alt når tiden kommer, uttaler Kewell til et tyrkisk fotballmagasin.

Alberto Aquilani har derimot belønnet Liverpools medisinske støtteapparat for behandlingen han fikk etter ankeloperasjonen.