Benítez fornøyd med Aquilanis utvikling

Benítez mener Aquilani kan bli en viktig spiller for Liverpool i de syv gjenstående ligakampene i sesongen. Spilleren har den seneste tiden vist prov på kvalitet.

Ifølge Rafael Benítez er Alberto Aquilani klar til å ta et stort steg fremover i sin Liverpool-karriere. Italieneren har slitt med skader og sykdom denne sesongen, men viste mot Portsmouth at formen er på vei. Mot Pompey scoret han også for første gang for de røde. Et mageonde holdt ham utenfor returkampen mot Lille, mens han gjorde et positivt inntrykk som innbytter mot Manchester United.

- Det var synd at han ble syk fordi han hadde en god opptreden (mot Portsmouth), uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Dere kan se at han ønsker å forbedre seg. Det er viktig for oss å ha enda en spiller som jobber.

- Vi trenger spillere med kvalitet til å hjelpe oss å bli bedre frem til sesongslutt. Alberto har lysten, og han jobber veldig hardt.

- Når vi har ham tilgjengelig, kan han gi oss en annen tilnærming på banen i forksjellige kamper.

I tillegg til scoringen foran The Kop viste Aquilani godt pasningsspill og bra blikk for spillet mot Portsmouth. Kanskje er han aktuell for en plass i startoppstillingen mot Sunderland.

- Forrige gang kunne dere se at han fysisk taklet mye løping, og det var mye bedre, fortsetter Benítez.

- Det er et spørsmål om tid (før han når toppformen). Det var skuffende at han ble syk og mistet Lille, men vi håper at han vil fortsette å forbedre seg og spille flere kamper før sesongen er over.