Benítez har fullt fokus på Stoke

Benítez lar seg ikke stresse med at pressen spekulerer rundt hans fremtid. Manageren har fullt fokus på Stoke-kampen. Laget må forbedre seg, og det gjøres ved å vinne.

Rafael Benítez er fast bestemt på å kjempe videre som Liverpool-manager etter tilbakeslaget ved å ryke ute av FA-cupen mot Championship-klubben Reading. Eierne Tom Hicks og George Gillet kommer ikke til å skifte manager midt i sesongen, og ifølge klubbkilder er Benítez' jobb sikker. Benítez ber om unnskylding for svake kampen mot Reading.
- Vi spiller ikke bra. Alle her synes synd på fansen, sier Benitez ifølge Press Association.

Benítez har all fokus rettet mot Stoke-kampen i morgen.
- Dette er et dårlig øyeblikk, vi har ikke gjort det bra i løpet av sesongen. Vi vet vi må forbedre oss, og vi har troen på at vi kan gjøre det.

- Hvordan vi kan forbedre oss? Vinne på banen. Hvordan kan vi være sikker på at vi vinner på banen? Ved å trene godt.

- Hvis jeg for øyeblikket er bekymret for min posisjon eller klubbens fremtid, vil jeg miste fokus.

- Stoke er den viktigste kampen nå, og vi må forberede oss skikkelig. Jeg kan ikke være bekymret for andre ting. Min framtid er Stoke-kampen.

Benitez signerte en ny langtidskontrakt i mars i fjor. Avtalen sies å være verdt mellom £3M og £4M i året. Han understreker at han er en fighter, og er fast bestemt på å komme gjennom de seneste problemene.
- Det er riktig at jeg liker å gjøre mitt beste hver gang. Da jeg bestemte meg for å bli her og signerte en femårskontrakt, er det fordi jeg ønsket å kjempe, fortsetter Benítez.

- Det går ikke så godt, det vet vi, men hvis jeg sløser bort tiden min med å snakke om alle disse tingene (spekulasjonene om hans fremtid) hele tiden, vil jeg miste fokus, og det vil bli verre og verre.

- Jeg trenger ikke forsikringer fra noen. Jeg lover dere at jeg forbereder neste kamp, og i fotball kan ting forandre seg neste uke.