Benítez planlegger for fremtiden

Rafael Benítez vet at det er viktig å lykkes på transfermarkedet til sommeren og håper nye spillere kan finne seg til rette. Akademispillere er klubbens fremtid.

Rafael Benítez avslørte i går at det jobbes med kontraktsforlengelser for to til tre spillere, blant annet Pepe Reina og Javier Mascherano. Det er meget viktig å beholde kjernen i laget. Manageren vil også fortsterke stalle ntil sommeren.

- Med noen spillere ser vi to eller tre år fremover. Du må være klar og forberede spillerstallen, uttaler Rafael Benítez ifølge skysports.com.

-  Når det gjelder førstelaget, så er det nok å hente inn de rette spillerne ved å garantere forlengelse for noen spillere.

- Vi planlegger alltid for fremtiden. Du kan gjøre feil, men i det minste har man en plan.

- Så dersom vi ikke gjør feil i overgangsvinduet eller de nye spillerne finner seg til rette med denne spillergruppen vi har i øyeblikket, vil vi forbedre oss.

Rafael Benítez vet også at det blir meget viktig å få frem spillere fra akademiet ettersom det fra neste sesong innføres krav om åtte egenproduserte spillere i en tropp på 25 spillere i Premier League.

- Dette er det første året jeg leder akademiet. Vi forsøker å forbedre oss og hente spillere fra akademiet.

- Vi trenger noe tid. Reservelaget gjør det bra, så disse spillerne vil være klubbens fremtid.