Benítez roser den medisinske staben

Torres' arbeid med staben har vært avgjørende for at han har vært på banen i samtlige minutter de fire seneste kampene. Youth Cup og reservekamp direkte på Liverpoolfc.tv. Whitbread til Norwich.

Fernando Torres har slitt med et lyskeproblem denne sesongen, men takket være ekstratimer på Melwood har spissen nå vært på banen samtlige minutter i Liverpools fire seneste kamper.

- Fernando visste fra begynnelsen at det var et spørsmål om å jobbe veldig hardt med fysioterapeutene og fitnesstreneren. Han gjør dette og han er en veldig god proff, forteller Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Støtteapparatet har vært avgjørende. Hele det medisinske apparatet har jobbet veldig hardt. Spesielt har fysioterapeutene jobbet veldig hardt med ham, og trener Eduardo Parra samarbeider med ham i timevis hver eneste dag. Det er avgjørende.

- Det har vært en travel sesong for det medisinske støtteapparatet. Jeg har kikket på skadene til de andre lagene, og det har vært mye i Premier League fordi det er for krevende.


Liverpoolfc.tv sender direkte
Juniorlaget møter Leicester på Walkers Stadium i 4.runde av FA Youth Cup i morgen, mens for reservelaget venter Manchester United borte på torsdag. Begge kampene sendes på Liverpoolfc.tv for alle med e-season ticket. Begge oppgjørene har avspark klokken 20.00.

Zak Whitbread til Norwich
Zak Whitbread fikk 7 kamper for Liverpool før han ble solgt til Millwall sommeren 2006. Nå har 25-åringen signert en 2,5-årskontrakt med Norwich. Overgangssummen er ikke oppgitt.