Benítez utelukker panikkjøp

Benítez innrømmer at han vil forsøke å forsterke spillerstallen ytterligere i januar, men troppen er ikke så dårlig som folk tror. Tottenham uten Aaron Lennon. Spurs tangerte klubbrekord.

Liverpool hentet Maxi Rodriguez vederlagsfritt fra Atletico Madrid i forrige uke, men føler kanskje at han trenger å hente inn en ny spiss ettersom Fernando Torres blir ute i seks uker. De røde har vært satt i forbindelse med låneovergang for Sunderlands Kenwyne Jones, men fra Sunderland meldes det at spilleren ikke er til salgs. Benítez har begrensede midler til å bruke på overgangsmarkedet.
- Vi skal se om vi får gjort mer i overgangsvinduet. Hvis ikke må vi holde sammen for neste utfordring. Vi har et godt lag, og en god spillerstall, ikke så dårlig som folk tror.

- Det er viktig å ha selvtillit. Når folk sier at vi trenger to spisser som Torres, da sier man: "Ok, hvor finnes disse spissene og hvor mye kan man betale for dem?".

Benítez mener laget er i stand til å ta tre poeng uten Gerrard, Torres og Benayoun
- I fotball kan alt endre seg hver uke. Og med ett eller to resultater kan ting være annerledes.

- Da Arsenal kom hit (13.desember) snakket folk om at de var under press, men de vant. To uker senere er de tittelutfordrere og kan vinne ligaen.

Benítez mener det er nødvendig at laget unngår å slippe inn sene mål.
- Vi må bli bedre. Vi må ha mer forståelse og kontrollere disse kampene, poengterer Benítez.

- Hvis vi ikke kan score det andre målet, så må vi i det minste håndtere det og vinne disse kampene uten å spille bra.

- Hovedsaken i år er at vi slipper inn mål, så vi må bli sterkere i forsvar.


Aaron Lennon fortsatt ute
Tottenham sliter med en del skadeproblemer før møtet med Liverpool. Aaron Lennon kommer til å miste oppgjøret med en lyskeskade.  Ifølge BBC Sport er Benoit Assou-Ekotto, Alan Hutton og Jonathan Woodgate også ute med lyskeskader. Carlo Cudicini har brukket håndleddet. Tottenham håper imidlertid å ha Ledley King tilbake. Midtstopperen sto over helgens kamp mot Hull grunnet en kneskade.

- Han hadde en ny scan på sitt ømme kne, men den viste seg å være ok, forteller Harry Redknapp.

Tottenham-manageren vurderer også om Peter Crouch skal få muligheten i startoppstillingen etter at han gjorde et god innhopp for Robbie Keane mot Hull.
- Vi er inne i en god periode, så la oss håpe at vi kan holde det gående mot Liverpool. Det kommer til å bli en annerledes kamp der.

- Da Crouch kom inn mot Hull, og ikke for å virke respektløs overfor Robbie, men plutselig så vi farligere ut. De hadde så mange kropper der inne, og det var vanskelig å spille gjennom dem.

- Da Crouch kom inn, kunne vi unngå dem og sende baller mot ham. Han vant hodeballene og vi fikk skudd på mål.

Tottenham holdt buret rent mot Hull i helgen, og dermed tangerte de klubbrekorden på fem ligakamper på rad og seks liga- og cupkamper på rad uten å slippe inn mål.