Benitez innrømmer feil

Rafael Benítez vedgår at han har gjort feil i løpet av hans seks år på Anfield. Ikke alle spillerne var enig i byttet av Torres mot Birmingham. Benfica ikke vant med at lag setter dem under press.

Liverpool har hatt en skuffende sesong, og kan risikere å bli foruten både trofé og Champions League-plass.
- Hver manager gjør feil, uttaler Rafael Benítez til BBC, før han tillegger at han noen ganger har gjort store feil.

Før jul gikk Benítez ut og nærmest garanterte en topp fire-plassering, men nå kan det bli vanskelig å havne foran både Manchester City og Tottenham. Liverpool har slitt med å nå samme standard som forrige sesong, da det kun ble to tap i Premier League. Flere har satt spørsmålstegn ved flere av hans avgjørelser i kamper og på overgangsmarkedet.
- Manageren spiller hver kamp. Du taper, du vinner eller spiller uavgjort hver kamp. Noen spillere spiller, noen ikke, men manageren er alltid der.

Alvaro Arbeloa og Sami Hyypiä forlot klubben sist sommer. Mest upopulær var avgjørelsen om å selge Xabi Alonso til Real Madrid. Erstatteren Alberto Aquilani har slitt med skader, men har også fått færre sjanser enn supporterne kanskje hadde ønsket.
- Hvis man kan lede en klubb med de feilene, så er det ok. Vi signerte en spiller som har hatt problemer hele sesongen, og vi kan ikke håndtere det.

Nå senest mot Birmingham fikk Benítez kritikk for å bytte ut Torres da Liverpool jaktet et seiersmål. Heller ikke alle spillerne, deriblant Steven Gerrard, var enig i den beslutningen
- Spillerne var ikke fornøyd, uttaler Benítez til Daily Mail.

- Kanskje én eller to spillere ikke var fornøyd, men lagets opptreden var kanskje en av de beste på bortebane.

- Fernando vil bli en nøkkelspiller for oss mot Benfica. Forhåpentligvis kan han spille bra og vi kan da snakke om hvor mange mål han scorer.

- Må ikke gi bort ballen
Benfica må klare seg uten skadde Javier Saviola (tå) og Weldon (fot), mens venstreback Cesar Peixoto ennå ikke har ristet av seg en kneskade.
- Vi er et veldig godt lag, og det er også Liverpool. Jeg håper på en fremragende kamp. Når det er sagt, så er vi ikke vant til at lag angriper oss ettersom det ikke skjer ofte i Portugal. Vi må holde stand og forsøke å ikke gi fra oss balleinnehavet så mye, uttaler Benfica-trener Jorge Jesus til uefa.com.