Bilbao-spiller fra juli

Liverpool FC opplyser at San José formelt blir Athletic Bilbao-spiller når utlånsavtalen utløper. Johnson kåret til Årets Liverpool-kjøp. Resultat av flere avstemninger på Liverpoolfc.tv.

Liverpool FC bekrefter i dag at de røde har kommet til enighet med Athletic Bilbao om en permanent overgang for Mikel San José. Midtstopperen slutter seg offisielt til baskerne når utlånsavtalen hans utløper 30.juni.


Avstemninger på Liverpoolfc.tv

Beste kjøp
Glen Johnson er kåret til Liverpools beste spillerkjøp i 2009/10. Den tidligere Portsmouth-backen fikk 43 prosent av stemmene. Deretter fulgte Maxi Rodriguez med 25 prosent.

Beste kamp
Liverpools 2-0-seier mot Manchester United på Anfield i oktober er utsett til Liverpools beste kamp for sesongen. Oppgjøret fikk 46 prosent av stemmene. 4-1-seieren mot Benfica (21 %) og 6-1 mot Hull (10%) var de neste på listen.

Beste borteopplevelse
Liverpool vant 2-0 mot Everton på Goodison Park. Supporterne synes den kampen var den beste borteopplevelsen i 2009/10, med 27 prosent av stemmene. Deretter fulgte 1-0-seieren på Villa Park (13%) og 4-0-triumfen mot Burnley (10%).

Beste motstander
Atletico Madrid s Diego Forlan fikk stemmene i kampen om beste motspiller med 21 prosent oppslutning. Fiorentinas Stefan Jovetic (17 %) og Arsenals Andriy Arshavin (14%) var de neste på listen.

Beste avis
Dail Mirror (31%), The Times (20%) og Daily Mail (14%) var de tre avisene supporterne mente hadde best dekning av Liverpool FC.