Billettsalget VIF - Liverpool utsettes

Billettsalget til kampen mellom Vålerenga og Liverpool utsettes med en uke, til mandag 10. mai. Dermed vil lukket forhåndssalg være mandag 10. mai og tirsdag 11. mai. Åpent salg starter onsdag 12. mai.

Premier League avsluttes 9. mai, og Liverpool havner på 6. eller 7.plass. Ender de på 7. plass, må de røde ut i kvalifiseringsspill til Europa League, og kampdatoen der kolliderer med kampdatoen for Vålerenga - Liverpool.

- I fotball er det normalt at uforutsette ting dukker opp, og ting kan endre seg i både cup- og seriespill. Dette har vi også tatt med i vurderingen da avtalen med Liverpool ble skrevet, forklarer Sjur Mørk i Vålerenga Fotball til vif-fotball.no.

- Skulle det vise seg at dette kolliderer med vår kamp, er vår førsteprioritet er å finne en ny dato som passer for begge klubber. Det er også en økonomisk betraktning i avtalen som gjør at også Liverpool er motivert for det.

DEBATT: VIF-Liverpool 2010

Onsdag 4. august spiller altså Liverpool FC treningskamp mot Våleranga på Ullevaal Stadion. Vi har tidligere lagt ut hvordan salget blir gjennomført.

Medlemmer av LFCSCSB og Klanen har forkjøpsrett på billetter. Det lukkede forhåndssalget starter mandag 10. mai kl. 09.00 og varer ut tirsdag 11. mai.
Onsdag 12. mai starter det åpne salget for resten av stadion.

På bakgrunn av spørsmål til oss presiserer vi følgende:
- Ditt medlemsnummer blir en del av koden du trenger for å logge deg på hos Billettservice mandag morgen. Egne linker blir laget for dette salget.

- Det er bare gyldige medlemsnummer pr midtnatt onsdag 5.mai som vil være aktive – vi sender våre medlemsnummer over til Billettservice torsdag morgen. Kontakt oss på [email protected] dersom du er usikker på om ditt medlemskap er gyldig.

- Fredag kommer vi til å offentliggjøre salgslinkene. Du bør lagre disse som snarvei på din pc slik at du likevel kommer inn til Billettservice selv om liverpool.no skulle knele.

- VG Nedre er ståplasser. Du kan kjøpe inntil to billetter her pr medlemsnummer. Vi anbefaler ikke barnefamilier til å kjøpe billetter her.

- På VG Øvre og på Posten kan du kjøpe inntil 8 billetter.

- Bendit Nedre er ment for lag fra Norway Cup.

NB: Liverpool-supportere må melde seg inn i LFCSCSB innen midnatt onsdag for å kunne være med på forhåndssalget.

Klikk på denne linken dersom du ikke er medlem eller skal fornye medlemskapet.

Klikk her for fullstendig salgsarrangement (vif-fotball.no).